Tak sądziłem, że powstanie forum "Ważne sprawy", jednak jest w złym miejscu. Proponuję go przenieść do kategorii "Sprawy dotyczące forum".
Dalej, sądzę, że w ogóle niepotrzebne jest forum śmietnik - przecież tak czy owak posty zostaną usunięte. Proponuję usunąć forum, o którym właśnie powiedziałem.
Dalej, forum "Dodatki" jakoś mi nie pasuje - też proponuję usunięcie. Jakoś tak brzydko wygląda na tle innych for, z tym obrazkiem GG i adresem IP.
I ten CBox też mi nie pasuje - skoro jest ShoutBox to po co drugi?
To wszystko na razie
My Wam, Wy nam...
Tak sądziłem, że powstanie forum "Ważne sprawy", jednak jest w złym miejscu. Proponuję go przenieść do kategorii "Sprawy dotyczące forum".
Moge przenieść ale nie usunąć !
Dalej, sądzę, że w ogóle niepotrzebne jest forum śmietnik - przecież tak czy owak posty zostaną usunięte. Proponuję usunąć forum, o którym właśnie powiedziałem.
Myśle że ni trzeba go ruszać bo raczej na każdym forum takie coś jest
Dalej, forum "Dodatki" jakoś mi nie pasuje - też proponuję usunięcie. Jakoś tak brzydko wygląda na tle innych for, z tym obrazkiem GG i adresem IP.
ok to też mogę usunąć
I ten CBox też mi nie pasuje - skoro jest ShoutBox to po co drugi?
Jest on dla gości
Pozdro...
Moge przenieść ale nie usunąć !
Nic nie mówię o usunięciu
Myśle że ni trzeba go ruszać bo raczej na każdym forum takie coś jest
Właśnie zwykle nie ma tego na forach. Poza tym jest niepotrzebne, skoro tematy tam i tak są usuwane co trzy dni.
Jest on dla gości
Aha, no chyba, że tak
Co do reklamy to ja je zareklamuję.
My Wam, Wy nam...
Nic nie mówię o usunięciu
wiem że nic ale dla twojej wiadomości
Właśnie zwykle nie ma tego na forach. Poza tym jest niepotrzebne, skoro tematy tam i tak są usuwane co trzy dni.
dobra niech będzie usunę
Aha, no chyba, że tak
jakby chciał sie o coś zapytać to przecież goście nie mogą mieć dostępu do chatboxa (mogę zrobić ale zbędne) a tak mogą se gadać